Поредно заседание на комисията за полицейското насилие по време на протестите

...
Поредно заседание на комисията за полицейското насилие по време на протестите
Коментари Харесай

Очакват се ключови изслушвания в комисията за полицейско насилие днес

Поредно съвещание на комисията за полицейското принуждение по време на митингите през предишното лято. Този път в залата ще бъдат изслушани призовани полицейски чиновници, които са били част от защитата на гражданското неодобрение.

Миналата седмица на съвещанието бяха показани неизлъчвани фрагменти, на които се вижда по какъв начин служители на реда събарят хора на земята, бият протестиращи зад колоните на Министерския съвет, а един от чиновниците на реда даже снима момиче с телефон.

Междувременно депутатите се заемат със основаването на 22 комисии и избора на състава им. Така Народното събрание се чака да стартира работа всъщност и с разглеждането на законопроекти в залата.

Според президента и служебния кабинет един от най-належащите проблеми сега е актуализацията на държавния бюджет. Има средства, които би трябвало да бъдат преразпределени, с цел да се изплащат спомагателните пари на пенсионерите и за COVID ограниченията за бизнеса. Ревизия на сметката обаче могат да създадат единствено депутатите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР